Revisies

Een oplossing voor alle problemen

Reviseren is afkomstig uit het Frans en betekent: herzien. Bij auto’s gaat het bij reviseren dan ook over het nakijken, herstellen en eventueel vervangen van bepaalde onderdelen van de motor. De motor is het hart van uw auto en moet dus altijd werken. 

Vroeger was het nodig om een compleet motorblok te reviseren na 150.000km. Bij zeer sportieve motoren, zoals Ferrari en Maserati, moest dit al veel eerder gebeuren. 
Tegenwoordig kunnen de meeste modellen van Ferrari en Maserati zo’n 200.000km rijden zonder dat er problemen optreden.

Helaas komen er vandaag de dag nog steeds gevallen voor waarbij er problemen optreden van de motor bij lagere afstanden. Deze problemen kunnen ontstaan door slecht of verkeerd onderhoud, vocht of rijden met te veel of juist te weinig motorolie. Al deze elementen kunnen leiden tot extra slijtage van de motor. Deze problemen kunnen inmiddels worden verholpen via deelrevisies.

Voor zowel traditionele complete revisies als voor moderne deelrevisies kunt u bij Helfferich terecht. Wij hebben namelijk ruime ervaring op het gebied van revisies en hebben alle geschikte machines zelf in huis.