Service

Uitgebreide kennis van alle kwetsbare punten

Met veel toewijding en ervaring besteden wij de grootse zorg aan het onderhoud en de service van uw Maserati of Ferrari. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uw Maserati uit te lezen en eventueel te resetten. 
Zo is er de SD1 voor Ghibli en Quattroporte, de SD2 voor de 3200GT & 4200GT en de SD3 voor de 4200GT, Quattroporte en de Granturismo. Ook beschikken wij over de allernieuwste Maserati tester, de Diagnosi EVO. Deze is voor alle modellen geschikt, dus ook voor de allernieuwste Maserati Ghibli, Quattroporte en Levante, zowel diesel als benzine uitvoeringen.

Omdat Helfferich al 30 jaar ervaring heeft op het gebied van het onderhouden en verlenen van service aan Maserati’s, kun je wel zeggen dat wij alle kwetsbare punten van deze auto’s kennen. De ervaring stamt uit de tijd van de oer Bi-Turbo tot bv de nieuwste Quattroporte. Dit zijn echter uitersten van elkaar. Bij het ene model kun je qua werkzaamheden van het één in het ander verzeilt raken terwijl je bij het andere model kunt volstaan door exact volgens het boekje de service te verrichten.

Hierdoor is het niet altijd mogelijk exacte prijzen te voeren. Desondanks  willen wij u ook niet in het duister laten tasten en kunnen wij u, alvorens wij werkzaamheden verrichten, een globale schatting van de kosten geven. Tevens houden wij gaandeweg een reparatie altijd contact met u, dit middels de app. Alle extra’s of bijkomende zaken (die niet service gerelateerd zijn) worden daarnaast separaat berekend.

Naast de reguliere service en onderhoud, kunnen wij ook alle fabriek modificaties voor u uitvoeren, RVS sporteinddempers of einddempers met kleppen leveren, maar hebben we ook vaak mooie scherp geprijsde (winter)banden / velgen sets.

Gezien ons omvangrijke magazijn kunnen wij u vaak direct van dienst zijn. Daarom geschieden al onze leveringen en diensten uitsluitend middels pin bij aflevering of d.m.v. internet betaling voor aflevering.