Persoonlijke aandacht

Voor onze klanten en de auto's

Het zou eigenlijk niet nodig moeten zijn om dit te vernoemen op de site, omdat persoonlijke aandacht bij Helfferich vanzelfsprekend is. De hoofdgedachte van onze zaak is zowel persoonlijke aandacht voor iedere klant als persoonlijke aandacht voor iedere auto. Elke auto is namelijk uniek en moet specifiek worden bekeken om goed bekend te zijn met wat een auto nodig heeft of juist niet.

Voorop staat dat iedere klant zelf bepaalt wat hij of zij wil voor de auto. Keuzes worden bij ons dus alleen gemaakt in overeenstemming met de klant. Dit om te voorkomen dat er onnodige kosten worden gemaakt qua onderhoud en dat toekomstige reparaties met de bijpassende kosten worden uitgesloten. Erik zal altijd willen streven naar perfectie bij iedere auto, maar het is de klant die aangeeft wat wel en niet mag worden uitgevoerd.

De persoonlijke aandacht van Erik is er voor iedere auto bij opname, tijdens de reparatie en zeker bij de controle. Er wordt altijd een proefrit gereden voor en na het uitvoeren van de reparatie.

U bent altijd welkom om binnen te lopen!