Nieuwe website
Maserati
Ferrari
KTM

Service, reparatie en onderhoud


Mail nu om uw afspraak in te plannen info@helfferich.nl

Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uw Maserati uit te lezen en eventueel te resetten.
De SD1 voor Ghibli en Quattroporte
De SD2 voor de 3200GT & 4200GT
De SD3 is er voor de 4200GT, Quattroporte en de Granturismo.

Omdat Helfferich al 25 jaar ervaring heeft op het gebied van het onderhouden en verlenen van service aan Maserati’s, kun je wel zeggen dat wij alle kwetsbare punten van deze auto’s kennen. De ervaring stamt uit de tijd van de oer Bi-Turbo tot de nieuwste Quattroporte en Cambiocorsa. Dit zijn echter uitersten van elkaar. Bij het ene model kun je qua werkzaamheden van het één in het ander verzeilt raken terwijl je bij het andere model kunt volstaan door exact volgens het boekje de service te verrichten.

Hierdoor is het lastig exacte prijzen te voeren. Desondanks  willen wij u ook niet in het duister laten tasten en kunnen wij u, alvorens wij werkzaamheden verrichten, een globale schatting van de kosten geven. Tevens houden wij gaandeweg een reparatie altijd contact met u. Voor wat betreft de nieuwere modellen komen wij binnenkort  met vaste prijzen voor voorgeschreven kleine en grote beurten. Alle extra’s worden daarnaast separaat berekend.

Naast de reguliere service en onderhoud, kunnen wij ook alle fabriek modificaties voor u uitvoeren, speciale eproms monteren, RVS sporteinddempers leveren, (winter)banden en velgen leveren.

Alle onze leveringen en diensten gaan uitsluitend contant/pin bij aflevering of d.m.v. internet betaling voor aflevering.

Twitter
Twitter
Twitter
CONTACT

Bezoekadres: Hooiland 11, 6666 MJ Heteren
Postadres: Postbus 22, 6666 ZG Heteren
Tel. 026-389 1 389, Fax 026-472 0204
E-mail: info@helfferich.nl
OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 13.00 uur of op afspraak