Ferrari Header

Ferrari Service


Mail nu om uw afspraak in te plannen info@helfferich.nl

Wij beschikken natuurlijk over alle benodigde apparatuur om uw Ferrari uit te lezen en eventueel te resetten. Echter zijn de verschillen tussen de modellen inmiddels wel groot geworden, waar bij het ene (nieuwe) model met veel computers word gewerkt is het andere zeker niet minder mooie model arbeidsintensief door zijn traditionele mechaniek.

Hierdoor is het lastig exacte prijzen te voeren. Desondanks willen wij u ook niet in het duister laten tasten en kunnen wij u, alvorens wij werkzaamheden verrichten, een globale schatting van de kosten geven. Tevens houden wij gaandeweg een reparatie altijd contact met u.

Voor wat betreft de nieuwere modellen komen wij binnenkort met vaste prijzen voor voorgeschreven kleine en grote beurten. Alle extra’s worden daarnaast separaat berekend.

Voor aanvang werkzaamheden, voeren wij vrijwel altijd een compressietest en 4gas analyse uit, dit om de conditie van de auto juist in te schatten. Ook beschikken wij over een SD1 en een SD2 tester om de computers van uw Ferrari uit te kunnen lezen.

Naast de reguliere service en onderhoud, kunnen wij ook alle fabrieks modificatie’s voor u uitvoeren, speciale eproms monteren, RVS sporteinddempers leveren, (winter)banden en velgen leveren.

Alle onze leveringen en diensten gaan uitsluitend contant/pin bij aflevering of d.m.v. internet betaling voor aflevering

Ferrari op brug


Twitter
Twitter
Twitter
CONTACT

Bezoekadres: Hooiland 11, 6666 MJ Heteren
Postadres: Postbus 22, 6666 ZG Heteren
Tel. 026-389 1 389, Fax 026-472 0204
E-mail: info@helfferich.nl
OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 13.00 uur of op afspraak