Maserati banner

Een zonnige rit rij je in een Grancabrio....


Maserati, de Italiaanse auto producent maakt eigenlijk geen autoís hoewel ze wel als auto worden omschreven, het zou hetzelfde zijn als dat je Da Vinci een huisschilder zou noemen. Maserati creerd een meesterwerk op het gebied van state of the art techniek, gecombineerd met een oogverblindend design waarop Da Vinci jaloers zou zijn.
Er zijn niet veel van deze Italiaans schoonheden op de openbare weg, met verkoopaantallen van 5000 exemplaren in 2009 is Maserati zeldzaam, meer iets voor de extravagante levensgenieter en liefhebber van exclusieve sportautoís. Vergeleken met Porsche, die ongeveer 20,000 exemplaren per jaar, en Ferrari die 6,250 exemplaren in 2009 op de openbare weg zet, is het Maserati logo met de drietand een visitekaartje van iemand met een aparte en unieke smaak die alleen het beste van het beste wil.

De Maserati die geweldig geschikt is voor dit prachtige weer en die zowel van binnen en buiten qua design een juweel is, is de Grancabrio . De Grancabrio is een grote auto, qua afmetingen groter dan de Bently Continental, maar veel eleganter dankzij zín sexy en sensuele rondingen die op je netvlies gebrand blijven staan.

Onder de motorkap ligt een 433 PK sterke motor die met gemak de 100 KM/h aantikt in 5,1 seconde, wat langzamer is dan menig sportauto. Maar dat deert je niet, met deze Maserati wil je gewoon gezien worden en wil je dat mensen er naar kijken en zien dat jij in een Maserati rijdt.

Kijk op onze site onder hetkopje verkoop en kijk naar de door ons aangeboden Grancabio en laat je verleiden.

Twitter
Twitter
Twitter
CONTACT

Bezoekadres: Hooiland 11, 6666 MJ Heteren
Postadres: Postbus 22, 6666 ZG Heteren
Tel. 026-389 1 389, Fax 026-472 0204
E-mail: info@helfferich.nl
OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 13.00 uur of op afspraak