Maserati banner

Maserati Service


Mail nu om uw afspraak in te plannen info@helfferich.nl

Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uw Maserati uit te lezen en eventueel te resetten;
- SD1 voor de Ghibli en Quattroporte
- SD2 voor de 3200GT en de 4200GT
- SD3 voor de 4200GT, Quattroporte en de Granturismo.

Omdat Helfferich al 20 jaar ervaring heeft op het gebied van het onderhouden en service verlenen aan een Maserati, kun je wel zeggen dat wij alle kwetsbare punten van deze auto’s kennen. De ervaring stamt van de oer Bi-Turbo tot de nieuwste Quattroporte en Cambiocorsa. Dit zijn echter uiterste van elkaar. Bij het ene model kun je volstaan door exact volgens het boekje de service te verlenen terwijl bij de ander je van het een in het ander verzeilt raakt.

Hierdoor is het lastig exacte prijzen te voeren. Desondanks willen wij u ook niet in het duister laten tasten en kunnen wij u, alvorens wij werkzaamheden verrichten, een globale schatting van de kosten geven. Tevens houden wij gaandeweg een reparatie altijd contact met u.

Voor wat betreft de nieuwere modellen komen wij binnenkort met vaste prijzen voor voorgeschreven kleine en grote beurten. Alle extra’s worden daarnaast separaat berekend.

Voor aanvang werkzaamheden, voeren wij vrijwel altijd een compressietest en 4gas analyse uit, dit om de conditie van de auto juist in te schatten. Ook beschikken wij over een SD1 en een SD2 tester om de computers van uw Maserati uit te kunnen lezen.

Naast de reguliere service en onderhoud, kunnen wij ook alle modificatie’s voor u uitvoeren, speciale eproms monteren, RVS sporteinddempers leveren, (winter)banden en velgen leveren.

Alle onze leveringen en diensten gaan uitsluitend contant/pin bij aflevering of d.m.v. internet betaling voor aflevering

Twitter
Twitter
Twitter
CONTACT

Bezoekadres: Hooiland 11, 6666 MJ Heteren
Postadres: Postbus 22, 6666 ZG Heteren
Tel. 026-389 1 389, Fax 026-472 0204
E-mail: info@helfferich.nl
OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 13.00 uur of op afspraak